Dezvoltarea profesionala in industria SSC – Drumul catre performanta

CIMA, liderul mondial al organizatiilor de management contabil, impreuna cu The Hacket Group organizeaza joi, 16 iunie 2016, incepand cu ora 09:30, conferinta “Dezvoltarea profesionala in industria SSC – Drumul catre performanta“, in incinta hotelului Radisson Blu, Bucuresti.

Numarul companiilor romanesti care investesc in programe de dezvoltare profesionala pentru angajati a crescut cu 50% in anul 2015, ajungand la o valoare de 2 milioane de Euro pe an, conform unui studiu realizat de PwC. Cu toate acestea, doar 5% dintre cei de pe pozitii de middle management si 3% dintre managerii de top participa la astfel de programe.

 28% dintre companii si-au crescut bugetul alocat pentru programele de dezvoltare profesionala

63% dintre companiile locale aloca un buget de 400 euro pe an pentru fiecare manager in timp ce 31% dintre acestea investesc chiar si 800 euro pe an, conform unui studiu recent realizat de Exec-Edu.  17% dintre companii si-au redus bugetul pentru programele de dezvoltare profesionala in timp de 28% l-au marit. Aceste cifre sunt incurajatoare si dovedesc faptul ca Romania se afla pe drumul cel bun, insa companiile locale mai au de parcurs un drum lung pentru a atinge maturitatea organizationala a statelor Vestice.

CIMA, lider-ul mondial al organizatiilor de management contabil vine in Romania pentru prima data

Cu o prezenta pe piata de aproape 100 de ani si cu peste 229 de mii de membrii in 176 de tari, institutul britanic CIMA a reusit sa atinga un nivel inalt de expertiza in calificarile pentru dezvoltare profesionala.  Anul acesta, reprezentantii CIMA ajung in  Romania pentru a sustine conferinta ” Dezvoltarea profesionala in industria SSC – Drumul catre performanta”, dedicata profesionistilor locali din domeniile  Shared Services Center (SSC) si Global Business Services (GBS).

Conferinta  “Dezvoltarea profesionala in industria SSC – Drumul catre performanta” sustine dezvoltarea profesionala a top managerilor din Romania

Conferinta “Dezvoltarea profesionala in industria SSC – Drumul catre performanta” sustine evolutia programelor de dezvoltare profesionala din Romania. Prin intermediul acestei conferinte reprezentantii CIMA isi propun sa indrume si sa sprijine organizatiile locale din industrii precum Management, Contabilitate, Resurse Umane, Telecom, IT si multe altele, oferindu-le angajatilor acestora abilitatile si cunostintele necesare pentru a ajuta la dezvoltarea afacerilor.

Managementul companiilor trebuie sa inteleaga importanta si beneficiile pe care programele de dezvoltare profesionala le ofera, iar aici putem include cunostintele si expertiza in jurul celor mai bune practici, cresterea abilitatii organizatiei de a raspunde intr-un mod eficient la schimbarile care apar pe piata, o mai buna intelegere a mediului de afaceri si multe altele, delara Krzysztof Kmuk, Emerging Markets Development Manager, CIMA.

Participarea la conferinta este gratuita iar inscrierile se pot face pana la data de 13 iunie, printr-un email la events@cimaglobal.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.