Banca Transilvania, Totul pentru IMM si in 2015

Banca Transilvania vine pe piata cu o oferta dedicata IMM-urilor: gratuitate timp de 12 luni la servicii pentru noii clienti, precum si discount-uri destinate IMM-urilor care lucreaza deja cu BT. Banca Transilvania sustine ideile de afaceri prin servicii financiare accesibile si prin incurajarea folosirii de catre antreprenori a canalelor alternative in colaborarea cu BT.

Detalii:

  • IMM-urile care aleg in perioada 24 februarie – 31 martie a.c. sa lucreze cu Banca Transilvania beneficiaza de gratuitate, timp de 12 luni, la toate serviciile necesare inceperii unei afaceri sau dezvoltarii unor idei de business.
  • Oferta Bancii Transilvania se refera la gratuitate pe o perioada de 12 luni la primele 10 operatiuni bancare/luna; pentru abonament pe un an la BT24 Internet Banking si Mobile Banking, respectiv pentru deschiderea si administrarea contului curent.
  • Prin aceasta oferta sunt incurajate recomandarile: daca un client IMM nou recomanda bancii alte trei IMM-uri prin intermediul site-ului totulpentruimm.ro, acesta va avea acces la servicii BT gratuite pe o perioada mai mare, adica timp de doi ani, in loc de unul.
  • IMM-urile care lucreaza deja cu BT beneficiaza de pachetele de produse IZI/IZI+ cu 50% discount, la pretul de 10 lei, respectiv de 20 lei, pe o perioada de 12 luni de la accesarea acestora.
  • Oferta este destinata inclusiv persoanelor fizice deoarece antreprenorii care reprezinta firmele care devin clienti BT in cadrul acestei campanii vor beneficia de gratuitati la o parte din serviciile bancii.
  • Aproximativ 177.000 de IMM-uri sunt clienti ai Bancii Transilvania, reprezentand 40% din intreprinderile mici si mijlocii active din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *