Rezultate financiare trimestrul I Garanti Grup Romania

Grupul Garanti Romania, unul dintre cele mai dinamice si inovatoare grupuri financiare de pe piata locala, a inregistrat venituri nete consolidate de 39,3 milioane euro in primul trimestru al anului 2015, in crestere cu 14,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Profitul net consolidat al Grupului a ajuns la 6,9 milioane euro, in timp ce activele totale s-au ridicat la 2,1 miliarde euro.

Garanti Bank a inregistrat venituri nete de 33,2 milioane euro la finalul lunii martie, o crestere de 17,6% de la an la an, precum si un profit net de 4,9 milioane euro. Institutiile financiare nebancare ale Grupului au inregistrat, la randul lor, profit net in primul trimestru: Garanti Credite de Consum – 1,3 milioane euro si Garanti Leasing – 0,6 milioane euro.

In primele trei luni, volumul total de credite al Garanti Bank a ajuns la 1,36 miliarde euro, in crestere cu 19,6% de la an la an. Astfel, comparativ cu primul trimestru al anului trecut, volumul de credite acordate IMM-urilor a crescut cu 12,5%, cel dedicat segmentului corporate cu 8,5%, iar creditarea segmentului de retail a avansat cu 34%.

Leave a Reply

Your email address will not be published.