Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg pana la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot castiga urmatoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de bratari Fitbit Charge.

Oferta STAR Student cuprinde 4 produse si servicii care ajuta la gestionarea rapida si usoara a banilor: cont curent la Banca Transilvania, un card de debit contactless BT – OmniPass, asigurare de calatorie in strainatate si Internet Banking BT24 Student. Toate acestea se adreseaza studentilor din Romania, cu varste intre 18 si 26 de ani, care pot aplica atat online, pe siteul Bancii Transilvania, cat si in oricare dintre sediile BT, pentru a beneficia de STAR Student.

Cardul de debit contactless BT – OmniPass inseamna tehologie moderna, accesul la contul curent in lei deschis la Banca Transilvania, comisioane zero la retragerile de numerar si la plata cumparaturilor, precum si discount-uri la partenerii OmniPass.

BT24 Student, serviciul de Internet Banking, permite consultarea online non-stop a contului bancar, transfer de bani, schimb valutar instant, plata fara comision a utilitatilor, reincarcarea cartelelor telefonice, verificarea tranzactiilor, precum si Facebook/email/SMS payments.

 

Desemnarea castigatorilor celor peste 30 de premii va avea loc in ianuarie 2016, prin tragere la sorti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.