Antreprenorii si investitorii se intalnesc in mai putin de 3 saptamani la Bucuresti pentru prima editie a conferintei SMART MONEY Summit

Ne mai despart doar cateva saptamani de prima editie a conferintei SMART MONEY Summit. Evenimentul, prin temele abordate si-a propus sa surprinda atat “the big picture” cat si detalii esentiale asupra ultimelor trenduri din economie si din mediul de business autohton, astfel incat conferinta sa fie nu doar un prilej bun de a face networking de calitate cat si de a beneficia de insight-uri utile.

SMART MONEY Summit se va desfasura in data de 22 octombrie la Ramada Majestic Bucuresti, unde sunt asteptati antreprenori, investitori si profesionisti dornici sa invete lucruri noi si sa afle ultimele trenduri de business pentru a prospera pe piata din Romania.

Participantii vor asista la mai multe prezentari legate de cele mai de actualitate si relevante teme cu care se confrunta stakeholderii din domeniul economico-financiar. Evenimentul este un bun prilej pentru participantii din diverse medii de a impartasi noutati si cunostinte utile, care sa contribuie la dezvoltarea ecosistemului economic si al gradului de inovatie din Bucuresti si Romania. Abordarea acestui eveniment este una de tipul top-down, temele fiind structurate de la macro spre micro.

SMART MONEY Summit isi asteapta participantii cu un panel indraznet de speakeri cu o vasta experienta in domeniile: financiar, bancar, piata de capital, imobiliar, al consultantei de business si IT&Tech.

Vorbitori in cadrul evenimentului sunt: Tudor Irimiea – Presedinte Invest Club, Radu Ciofu – Analist Financiar Admiral Markets, Roxana Nica – Managing Director KeysFin, Dragos Cabat – Managing Partner RisCo, Valentin Cismaru – Director Dezvoltare RE/MAX Romania, Bogdan Mugescu – Business Development Specialist la BVB, Bianca Tudor – Fondatoare Elite Business Women, Florin Muresan – CEO Squirrly LTD, Mircea Vadan – Investment Manager Seed for Tech.

Pretul unui bilet incepe de la 55€ si poate ajunge la 75€, in functie de perioada de achizitionare. Cei care doresc sa rezerve un loc din timp, pot beneficia de oferta de pret “Early Bird”.

Mai multe detalii sunt disponibile pe http://www.smartmoneysummit.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published.