Iuliana TOMULEASA

Tomuleasa Ioana IulianaIoana Iuliana Tomuleasa urmeaza in paralel doua programe  de studiu in cadrul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza”, unul de master Banci si Piete Financiare (FEAA) si un program de licenta ( Facultatea de Drept).

S-a remarcat prin experinta profesionala dobandita atat in mediul bancar cat si in cel juridic. A desfasurat activitati de cercetare, participand  la conferinte nationale (Iasi, Constanta) si internationale (Armenia, Rusia, Republica Moldova), respectiv la Scoli de Vara (Italia, Rusia), publicand in volume de specialitate. De asemenea, in ultimii trei ani a obtinut Premiul I la Sesiunile de Comunicari Stiintifice, sectiunea Finante si Institutii Financiare. A participat si la ultimele trei editii ale unui proiect national realizat in parteneriat cu Banca Nationala a Romaniei (BNR Zilele Portilor Deschise pentru Studentii Economisti). Incepand cu anul 2011 este membru fondator al organizatiei internationale ASECU Youth, respectiv membru in cadrul comisiei de audit al sus mentionatei entitati, iar din anul 2012 este membru in Asociatia Studentilor Europeni (AEGEE Iasi) si in reteaua Students4Excellence (Austria).
Pentru intreaga activitate desfasurata in anul 2012, aceasta a primit un premiu de excelenta oferit de BRD-GSG pentru performante academice deosebite.

Interesul pentru propria perfectionare, deschiderea si responsabilitatea reprezinta coordonatele fundamentale in activitatea desfasurata.

Pentru ca  …  viitorul apartine celor ce cred in frumusetea visurilor proprii !
Semnatura Iuliana Tomuleasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *