Razvan Girmarcea

Razvan GimarceaRazvan Girmacea (http://www.razvangirmacea.ro/) este absolvent al facultatii de Automatizari si Calculatoare, specializarea Calculatoare si al programului de masterat Sisteme Informationale in Afaceri din cadrul Elitec/FEAA.

Este pasionat de tot ce inseamna tehnologii online (SEO, Adwords) si business online, avand peste 10 ani de experienta atat in programare back-end (php/mysql) cat si front-end (html/css/javascript). Din 2006 s-a alaturat comunitatii bloggerilor din Iasi si din 2007 a devenit membru ONG-ului de tineri antreprenori JCI Iasi (http://www.jciiasi.ro/).

La 17 ani si-a deschis prima afacere, o sala de calculatoare care a fost suficienta ca sa il intretina pana in primii ani de facultate. Pasionat de online, prima afacere web a pornit-o la sfarsitul lui 2009, lansand un magazin online de jucarii educative pentru copii: edukid.ro (http://edukid.ro).  Participand la Gala Premiilor E-commerce 2010 a luat locul 2 la categoria magazine pentru copii. A facut exit la inceputul lui 2012, vanzand afacerea unui jucator bine pozitionat local.

In 2012 s-a aventurat catre piata internationala, infiintand si dezvoltand Monitor Backlinks (http://monitorbacklinks.com/). Aceasta se adreseaza unui public specializat, celor care ii intereseaza pozitionarea site-urilor in Google, celor care fac optimizare pentru motoare de cautare (SEO).

In toamna anului 2012 s-a calificat cu Monitor Backlinks la Startup Spotlight (http://startupspotlight.co/), un concurs european de afaceri la inceput de drum unde doar 30 de proiecte au avut sansa sa isi prezinte afacerea publicului larg si unor investitori de renume.