Marcus Victor Grant

Marcus Victor Grant este consultant in strategie de comunicare si resurse umane. Ca liber-profesionist, lucreaza in propria companie, Artis Consulting & Training, infiintata in 2004.
Autor a 5 carti publicate in perioada 2005-2015 si a unui audiobook. Fondator a 4 bloguri, intre care blogul colectiv Discerne (2011-2016), cu care a castigat in 2012 concursul intitulat Campionatul National de Blogging (campanie organizata de Blogal Initiative) si cu care a fost nominalizat la premiile Webstock (2014).
Absolvent de comunicare si relatii publice (2008), master in comunicare manageriala si resurse umane si in consiliere si orientare in cariera (2011).
Cofondator si coautor al codului etic profesional al Asociatiei Romane de Coaching (2008).
Preocupat de aceste arii de specializare: citire rapida, training, vorbit in public, transformare organizationala, evaluare la 360 de grade, programare neuro-lingvistica (metaprograme, valori, modelare, piramida nivelurilor neurologice), strategie, profilare in resurse umane, cercetare psihometrica, publicistica, branding personal, stima de sine, schema therapy, coaching.
A lucrat pentru clienti din Romania, Belgia, Grecia, Italia si Republica Moldova. Carti ale sale au fost comandate din SUA, Marea Britanie, Italia, Republica Moldova.
Ofera servicii de consultanta si training pentru indivizi si companii care vor sa-si foloseasca resursele in mod strategic.
Are aproximativ 3 ani de experienta in cercetare din timpul studentiei, inclusiv participari si premii la conferinte si lucrul in cadrul unui grup profesional de elaborare a unor instrumente de evaluare in psihologia personalitatii.
De asemenea, este preocupat in timpul liber de industria filmului si geopolitica.