George Zaharia

Nascut in anul 1968, autorul a cunoscut o evolutie profesionala mai degraba surprinzatoare decat atent planificata, in sensul contemporan familial. Credem insa ca acesta este cazul a tot mai numerosi cititori, tinand cont de multiplele schimbari din vietile noastre, reformele educationale din tara noastra si restructurarile sectoarelor economice.

Debutind ca un simplu muncitor in fabrica (1987) la virsta de 18 ani, un an mai tarziu Dl George Zaharia devenea membru tehnician intr-un colectiv de cercetare-proiectare, avansand in grad , pe masura ce era si student in cadrul Politehnicii. Anul 1989 a adus in vietile tuturor schimbari importante, iar in cazul de fata, a dus la schimbarea locului de munca si transferul in cadrul transporturilor feroviare.

Absolvind Facultatea de Economie, sectia Management in anul 1998, urmeaza incadrarea in R.A. Aeroportul Iasi, unde ceva timp mai tirziu ocupa functia de coordonator al serviciilor operationale aeroportuare iar ulterior functia de director adjunct. In prezent, autorul este reprezentantul companiei Austrian Airlines in Iasi.

In toti anii de cind a lucrat in aviatie, autorul, a participat si coordonat un numar de 19 proiecte de dezvoltare in domeniul transporturilor aeriene, pornind de la promovarea serviciilor deĀ  transport aerian sau modernizarea activitatilor operationale pina la proiecte de finantare europeana pentru dezvoltarea infrastructurii aeroportuare.

Un practician prin excelenta, cu mare experienta atit in platforma de operatiuni aeroportuare cat si direct pe puntea de zbor a aeronavelor de transport comercial, Dl. George Zaharia a fost invitat sa participe la prelegeri si expuneri privind Logistica in cadrul Transporturilor Aeriene, fiind si membru activ in cadrul proiectelor de promovare “Business Wings” JCI, consultant economic si operational in cadrul proceselor de modernizare a aeroporturilor europene desfasurate prin intermediul ACI ( Airport Council International ), autorul unor articole de specialitate publicate pe blogul www.georgezaharia.managementul-proiectelor.ro .