Daniela Tatiana AGHEORGHIESEI (Corodeanu)

Daniela Tatiana AGHEORGHIESEI (Corodeanu), este conferentiar universitar doctor la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Romania.

Detine o diploma de doctorat in Management. Ariile sale de predare si expertiza academica si profesionala sunt management, etica in afaceri si in administratia publica si merchandising.

Conf.dr. Daniela Tatiana Agheorghiesei (Corodeanu) este tutore al Masterului Management Turistic si Hotelier si responsabil al specializarii Economia Comertului, Turismului si Serviciilor, Extensiunea Balti (Republica Moldova) a Universitatii Alexandru Ioan Cuza.

A participat ca expert la formularea grilei de calificari pentru programele de studii din invatamantul superior, domeniile de studiu Management (nivel licenta) si Administrarea Afacerilor (nivel master).

De-a lungul carierei academice a urmat mai multe stagii de pregatire si schimb de experienta academica la prestigioase universitati din strainatate (1992/1993, Universidad de las Islas Baleares, Palma de Mallorca, Spania; 1996/1997 – Universidad Carlos III, Madrid, Spania; octombrie-decembrie 1998 – Universidad Carlos III, Madrid, Spania; 6 octombrie – 30 noiembrie 2003 – School of Services Management, Bournemouth University, Marea Britanie; 1-8 mai 2009 – Universidad de Huelva, Spania; 26 septembrie-2 octombrie 2010 – Metropolitan Manchester University, Manchester, Marea Britanie; 19-26 iunie 2011 – University of Hull, Hull, Marea Britanie).

In prezent, Daniela Agheorghiesei este postdoctorand (septembrie 2010-martie 2013) in cadrul proiectului “Studiile postdoctorale in domeniul eticii si politicilor de sanatate”, Centrul de Etica si Politici de sanatate, Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr.T.Popa” Iasi, Romania.

Conf.dr. Daniela Tatiana Agheorghiesei (Corodeanu) detine o bogata experienta publicistica: are trei carti in calitate de unic autor, cinci carti in calitate de coautor si peste 90 de articole in reviste si baze de date din tara si din strainatate. De asemenea, are activitate ca expert si/sau membru in 13 proiecte europene.